Lumea magică a diamantelor Ering

www.e-ring.ro

Client: Ering

Services: rebranding, strategie de brand, identitate vizuală, creative strategy, graphic design, web design și dezvoltare, UI, UX, fotografie de produs

Proiect: branding și prezență online

Rebranding și site de comerț electronic pentru un brand românesc de bijuterii cu diamante


În 2019 am contribuit la repozitionarea pe piață a brandului Ering. Vechiul site funcționa pe o platformă limitativă și cu un aspect îmbătrânit. În urma auditului de brand am constatat nevoia de repoziționare întrucât vechea identitate era percepută ca fiind respingătoare iar clienții, deși achiziționau produsele de care erau foarte mulțumiți, evitau asocierea cu brandul care lăsa impresia unui produs ieftin.

Noul brand vorbește simplu dar într-o manieră rafinată și elegantă despre produsele de lux produse chiar în atelierele Ering si se adaptează noilor nevoi de business. 

Am oferit consultanță în alegerea soluției tehnice optime și am dezvoltat o platformă personalizată stabilă și eficientă, cu funcționalități complexe inclusiv serviciul unic de configurator online. Am reușit să migrăm catalogul de produse de pe vechiul site evitând orice impact negativ asupra SEO.

Impactul noului brand în rândul consumatorilor a fost foarte pozitiv, clienții au apreciat noua structură și au admirat noua identitate vizuală care a fost implementată atât în mediu online cât și în showroom și în materialele colaterale.