Armina Dobrică

Δ

Speaker. Trainer. Author.

www.arminadobrica.com

Client: Armina Dobrică
Services: strategie de brand, strategie de comunicare, branding, identitate vizuală, identitate verbală, graphic design, web design și dezvoltare
Proiect: branding și prezență online
Echipa: Dragoș Opriș, Veronica Angelescu, Florin Pădurean

Personal Branding pentru expertul în Corporate Wellness cu un vibe proaspăt. 

În urma cercetării de piață, Visualwise a concluzionat că românii se află în topul celor mai nefericiți angajați și doar 1 din 3 angajatori vine cu o solție. Nefericirea angajaților se traduce în nefericirea angajatorilor. De aceea nevoia unui expert în servicii de Corporate Wellness care întelege că fiecare companie are o cultură organizațională unică, vine natural. Armina este expertul care reușește să analizeze holistic provocările din companii și să creeze soluții pe termen lung, care au impact real. 

În România, când auzi ''Corporate Wellness'' te gândești la OZN-uri, știm deja de ceva vreme că există, dar conceptul este încă insuficient explicat.  

Identificând nevoia pieței, Visualwise si-a propus să construiască pentru Armina o identitate credibilă, puternică, o sursă valoroasă de informații și nu în ultimul rând, să facem cunoscut publicului din Romania conceptul de Corporate Wellness. Analiza a concluzionat faptul că Armina se află într-o misiune de a face cunoscut publicului acest concept. 


''The best you is your true you. Here. Now. Always. Dare to live it every single day.'' Armina Dobrică