Proces

1. Definirea cerințelor

De la nevoia clientului și până la implementare, drumul unei idei trece prin mai multe etape care mai întâi definesc soluția și apoi o şlefuiesc. Întelegem nevoia clientului, clarificam structura etapei de cercetare și analiză, și compunem oferta.

2. Cercetare & analiză

Adunăm toate elementele pe baza cărora ulterior vom construi brandul. Fie ca este vorba de un start-up sau de un rebranding îl vom analiza din punct de vedere vizual pentru a-i determina poziţia actuală pe piaţă în comparaţie cu cea a competitorilor şi a eficienţei acestuia. Scopul este acela de a stabili elementele strategice, punctele forte, resursele, și de a identifica capacităţile competitive pentru a putea construi un brand care să se evidențieze în cadrul industriei din care face parte și a-i crește profitabilitatea pe viitor.

3. Concept & definirea soluției

Schițăm o serie de idei pe care le discutăm cu clientul în așa fel încât experiența noastră să se îmbine cu nevoile clientului, scopul fiind acela de a găsi esența brandului și de a o reflecta în soluțiile oferite. Acesta este momentul în care se conturează arhitectura brandului și lista de livrabile.

4. Execuție & implementare

Plecând de la ideile selectate, dezvoltăm conceptul şi apoi declinările acelui concept pe fiecare canal în parte, conform strategiei.

5. Prezentare inițială

Fiecare proiect beneficiază de cel puțin doua runde de feedback din partea clientului ceea ce asigură că soluțiile vor fi în concordanță cu nevoia business-ului.

6. Rafinare, finalizare & livrare

Odată ce conceptul este aprobat, departamentul de creaţie ''împachetează'' toate livrabilele, iar proiectul va fi livrat conform propunerii, în timpul şi bugetul stabilit.

7. Asistență post productie & mentenanță

Știm că afacerile evoluează, de aceea le suntem alături clienților noștri și în viitor cu update-uri, modificări și soluții noi, pentru a păstra competitivitatea brandurilor.